The Wedding

Sunnuntaina pääsimme amerikkalaisiin häihin, tai tanskalais-irakilaisiin, mutta enimmäkseen yleisamerikkalaisiin. Hääkutsu olikin varsinainen syy Kalifornian-matkaamme. Vaivannäköämme saapua paikalle kiiteltiin kovasti. Mitä suotta, totta kai tultiin! 

  
Juhla pidettiin golfkentän ympäröivässä Wedgewood Wedding Centerissä, hääpari oli ilmeisesti ostanut täyden palvelun hääpaketin vihkimisestä tarjoiluihin, juontoihin ja valokuvaukseen. Joskus kesällä googlasin paikan ja edelleen saan Wedgewoodin mainokset nettisivuille. 
Seremonia oli kaunis, morsian vielä kauniimpi. Ohjelmassa oli alkupaloja ja seurustelua, ruokailu ja puheita ja lopuksi disco. Varsinkin morsiamen irakilainen suku intoutui bailaamaan itämaisen hittimusan tahtiin. 

  
Ilmeisen laajasta valikoimasta hääpari oli valinnut vihkimiseen ”hiekkaseremonian”. Ensin äidit ja sitten hääpari valuttivat pulloon vuorotellen valkoista ja kultaista hiekkaa, jotka suljettiin kauniiksi kerroksiksi – ja erottamattomasti – pulloon takanreunuskoristeeksi. Morsiamen kaatama viimeinen kerros kertoi, että vaimolla on tässä talossa viimeinen sana. 
Juhlat olivat hauskat ja muutenkin onnistuneet. Sulhasta jäi harmittamaan ainoastaan se ettei kukaan huomannut tarjolla olleita, kalliilla Lontoosta tuotuja m&m-karkkeja, joissa luki pikkuruisin kirjaimin hääpäivä tai hääparin nimet. 

  

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s