Halloween

Jonkin verran pihoissa, ikkunoissa ja kadulla näkyi koristautumista, mutta ei viikonloppu mikään suuri Halloweenrieha näyttänyt olevan.   
  

Tämän porukan kanssa jonotimme lauantai-iltapäivällä San Franciscon parhaaseen puku- ja maskeerauskauppaan. Pikku puodissa olikin vaatteita ja rekvisiittaa joka lähtöön. Myyjät olivat niin kauhistuttavia, ettei voinut (silmättömiin) silmiin katsoa. Mikalle löytyi Spockin paita ja avaruuskorvalisäkkeet, joita tarvittiin illan juhlissa.

  
  

Zombit tanssivat tämän talon olohuoneessa. Arvatenkin videoprojektorilla toteutettu efekti.

  

Valkoista seittiä oli levitetty joka paikkaan luomaan kummitustunnelmaa. Ihan tuli mieleen meidän oma haamupuu, kun tuomenkehrääjäkoi teki tuhojaan toissakesänä.

   

Saimme kutsun Halloween-bileisiin San Josessa asuvan suomalaisperheen luo. Hauskaa oli ja mielenkiintoista kuulla, millaista eläminen täällä oikein on. Mustaan kaapuun ja pääkallomeikkiin sonnustautunut, Googlella työskentelevä kaveri kertoi kaikenlaisia hurjia ennustuksia tulevaisuudesta: ”En halua olla Kuolema, mutta…”

Perheiden lasten karkkisaalis oli määrällisesti huima, mutta valitettavasti pahoja ja kovia karkkeja vaikutti olevan enemmän kuin hyviä. Talolta toiselle kiertävillä otuksilla saisi kyllä olla heijastimet kun tuollaisella asuinalueella ei ole katuvaloja saati jalkakäytäviä! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s