Kuntovuosi 2015

Niin mikä? 2014 kausi päättyi hyvissä ajoin lokakuulle ja talviurheilua en ennättänyt harrastaa kuin pari kertaa. Jäin arpomaan kannattaisiko hankkia uudet sukset ja opetella luistelutyyli vai nastalenkkarit ja talvijuoksu. En hankkinut kumpiakaan, ja oli juoksureittikin lähes sula jo maaliskuun alussa. 

Taudit ja yleinen väsymys ovat kuitenkin rajoittaneet juoksemista korkeintaan kertaan viikossa, vaikka tavoitteeksi laitoin reippaasti kolme. Leuanvetohaaste on edelleen voimassa, tähtäimessä vaikka yksi veto juhannuksena. 

Pikkuhiljaa keräilen innostusta, kun posti tuo juoksukenkämainoksia. Olenpa trendikäs! Nyt tarvitaan enää tosi mageet juoksutrikoot. Syksyisen puolimaratonin palkintona tuli myös Juoksija-lehti ja tapahtumakalenteri. Muutaman illan tutkailin artikkeleita ja huvitin itseäni ajatuksella, että olisin samaa kohderyhmää kuin tosiharrastajat ja ammattilaiset. Tavoitteeksi en asetakaan maratonia vaan omaa nimeäni kantavan juoksutapahtuman järjestämisen! Akillesjännetreeni ja tutkimustietoon perustuvat harjoittelumenetelmät sekä kisaraportit maailmalta olivat toki mielenkiintoisia. Merkitsin mielessäni tapahtumia kalenteriin, en kuitenkaan vielä tosissaan. Vähän triathlonia, pari puolimaratonia, maastojuoksua (ilmeisesti nykyään hienommin trail) ja jos pojan saisi houkuteltua harjoittelemaan 5 km pitkään värijuoksuun! Ei järjen häivää, mutta alkoi kuulostaa hauskalta. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s