Kauniita autoja ja naisia

IMG_6866
Retromobile: upeita entisöityjä autoja, mielenkiintoista taidetta, käsittämättömiä huutokauppahintoja. Täällähän ne varsinaiset ostoksetkin tehtiin! Uuteen race-tyyliini sopii nahkatakki sekä laukku, jonka M sosialisoi samoin tein. Eikö meillä voi olla yhteinen laukku? Tai ehkä saan ostaa itselleni nyt toisen. Molempi parempi. Hymyö, sydän, sydän.

IMG_6816
Tältä tytöltä kysyin, miten onnistuu autoon istuminen. Ei kuulemma onnistu minihameessa, mutta minä sain itse kokeilla kohtalaisen suuren, uteliaan yleisön edessä. Ihan jees Mercedes. Hinta siinä miljoonan luokkaa.

IMG_6804
Askarteluvinkki pojalle, kun pikkuautoilla ei enää huvita ajaa. Pienen osan kokoelmasta voisi ikuistaa tauluksi.

IMG_6809
Eväillä. Ruokajonot olivat valtavat, mutta mepä olimme napanneet täytetyt patongit ja Oranginat matkaan omasta lähileipomosta.

Aamupäivällä näyttelyssä oli vielä suhteellisen väljää ja viileää, mutta kolmeen mennessä alkoi väenpaljous ahdistaa, joten me tytöt suuntasimme kohti päivän toista ohjelmanumeroa, hammam-kylpyä.

Suosittelen ehdottomasti tätä kylmän talvipäivän pelastajaa. Paikan omistaja Karima suostutteli meidät ottamaan koko perinteisen hoidon ja vielä hieronnan päälle. Aijai teki hyvää ja kaksi tuntia kului kuin siivillä. Karima kertoi, kuinka hänen kotimaassaan Algeriassa koko perhe käy kerran viikossa hammamissa kuin me saunassa. Etelä-Espanjassa kokemani hammam koostui erilämpöisistä altaista, tämän idea oli höyrysauna, erilaiset yrttisaippuat ja öljyt, porekylpy ja koko vartalon kuorinta ja jynssäys. Paikka ja hoito olivat miellyttävät, meidät ohjattiin aina ystävällisesti seuraavaan vaiheeseen ja lopuksi nauttimaan minttuteestä ja leivoksista.

Ai alastiko? Kyllä, melkein. Saimme kylpytakit ja tossut sekä paperiset stringit, joiden tarkoitus oli kai antaa mielikuva pukeutumisesta. Paikka oli tarkoitettu ainostaan naisille, ja pesu ja kuorinta tapahtui lämpimillä kivipöydillä periaatteessa muiden silmien edessä. Käytännössä asiakkaita oli kuitenkin pareittain niin, että aika lailla vuorotellen olimme höyryssä, pestävänä, kylvyssä tai hieronnassa. Amerikkalaiset pitivät uimapuvut päällä.

Hammamin jälkeen kävimme vielä illallisella lähiravintolassa. Vasta siellä huomasimme, että tosiaan oli nälkä. Omenainen ankanrinta ja viini maistuivat – ja sen jälkeen uni.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s