Selvisin perhelomasta

20130626-014548.jpg
Kotona ollaan! Matkan viimeinen etappi New York on vielä raportoimatta, mutta tässä sen sijaan kotiin paluun tunnelmia.

Kolme viidestä nukkuu, yhdellä on jetlag (ei vaikuta kärsivältä, tutkailee innoissaan mitä lattialla levällään olevista matkalaukuista löytyy) ja yksi valvoo seurana. Saa nähdä mitä muutamista seuraavista päivistä tulee.

Lentomatka Suomeen meni yllättävän nopeasti. Saimme kaikki vähän nukuttua, vaikka nyt tavallisilla turistipaikoilla olikin vaikea löytää mukavaa (siis siedettävää) asentoa. Tulimme lentokentälle hyvissä ajoin ja ehdimme nauttia loungessa iltapalaa (compliments from the Singapore Airlanes). Lapsilla kului aika sukkelasti, kun he lopulta saivat katsoa lataamamme Tähkäpää-elokuvan. Minun piti päivitellä matkakertomusta, mutta virkeä S vaati jatkuvaa huomiota.

Helsingissä oli vastassa sama lämmin henkäys kuin lähtiessäkin. Kotipiha oli vihreä ja kukkiva. Nurmikko oli kuin Amerikassa! Runsaat basilikat olivat saaneet hyvää hoitoa. Niitä täytyy päästä tutkimaan lähemmin huomenna. Meitä odotti myös mummun tekemä kunnon ruoka ja oma koti tuntui siistiltä, avaralta ja kauniilta (sen hetken ennen kuin levittäydyimme sisään).

Laajempaakin analyysia ajattelin ehtiä tekemään, mutta lyhyesti sanottuna: oli hyvä ja onnistunut reissu, näimme, koimme ja opimme paljon. Kolme viikkoa oli juuri sopiva aika, oli jo halu – muttei kuitenkaan liian iso – palata kotiin. Moneen kertaan mielessä oli että NEVER AGAIN, mutta juuri nyt voisin taas alkaa suunnitella seuraavaa matkaa lastenkin kanssa.

Seuraavaksi pyykinpesua ja juttuja mm. Amerikan ruuista, hotelleista, ostoksista, ihmetyksen aiheista, matkustamisesta lasten kanssa ja vähän paluuta matkasuunnitelmiin ja niiden toteutumiseen. Take care, folks!

Yksi kommentti artikkelissa “Selvisin perhelomasta

  1. Paluuviite: Edit matkakertomus | Tuulista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s