Lomaa (Corvetteja)

20130618-091355.jpg
Nyt ollaan perillä. Täällä on uima-allas, keinu ja liukumäki – eikä kiire lähteä mihinkään, ajamaan, nähtävyyksiin tai edes rannalle. Niinpä sain minäkin nauttia lauantaina kahdet päiväunet.
20130621-230653.jpg
Janin ja Wendellin luona olemme kuin kotonamme. Kentuckyn maalaismaisemat ovat upeat, ja tulikärpäset lämpimässä hämärässä luovat taianomaisen tunnelman. Jan ja Wendell vuokraavat pihapiiriä hääjuhliin, ja täällä käy myös jonkin verran b&b-vieraita.

Aamiaispalvelu onkin erinomainen. Vauvan puuron saan sentään itse tehdä, muuten pitää vain istua alas ja olla palveltavana. Wendell ja S tulevat niin hyvin juttuun, että äidin syliin ei juuri tule ikävä.

Valitettavasti olen kuitenkin nukkunut huonommin kuin missään. Sängyn ja lakanan jakaminen ei ole kivaa kolmevuotiaan peitonkahmijan ja poikittainnukkujan kanssa, eikä vauvakaan ole viihtynyt omassa sängyssään juuri puolta yötä pitempään. Sängyt ovat tosi korkeat ja ilmeisesti valvon toisella silmällä koko ajan ettei I putoa.
20130618-093242.jpg

Jo saapuessamme perjantaina Bowling Greeniin M sai ruksata matkabingoon yhden kohokohdista eli uuden Corvette C7:n, joka on tulossa kauppoihin (no ei tietenkään Suomessa) joskus syksyllä. Auto bongattiin tehtaan pihasta, josta johtaja itse oli juuri lähdössä kotiin. R sai luvan istua ratin taakse – ja sen jälkeen onnellinen isänsä myös. Maanantaina R sai vielä istua kyydissäkin vähän matkaa, kun autoa tuotiin näytille museon pihaan.
20130618-091459.jpg

20130618-091508.jpg
Tutustuimme maanantaina lähemmin Corvette-museon näyttelyyn. Paitsi itse autoa ja sen historiaa urheilu- ja kilpa-autona museo esittelee sen erityisyyttä ”perheautona” ja harrastuksena. Tytöillä kului aika mukavasti myös leikkihuoneessa.
20130618-091408.jpg

Pojat kävivät lauantaina kiihdytyskisoissa, ja sillä välin me tytöt polskimme uima-altaalla. Sunnuntaina vain vietimme aikaa olohuoneessa ja altaalla. Maanantaina oli shoppailupäivä (huh) ja tänään menemme tutkimaan luolia. Huomenna onkin taas aika jatkaa matkaa.

IMG_2928

Yksi kommentti artikkelissa “Lomaa (Corvetteja)

  1. Paluuviite: Edit matkakertomus | Tuulista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s