Matkan varrella

Alkumatkalla kohti Virginiaa tuli nälkä. Kylä ei näyttänyt siltä, että siellä olisi mitään mukavaa aamiaispaikkaa. Ostin vettä pikamarketista, ja sieltä neuvottiin parin mailin päähän Ches Deliin.

IMG_2098

Paikka oli juuri niin autenttinen baseball-alttareineen, diner-tiskeineen ja paikallisine asiakkaineen kuin olimme odottaneet. Lapsiasiakkaita palveltiin hienosti. Oli koroketta tuoliin ja värityskuvia ruokaa odotellessa. Massut täynnä pannukakkuja jatkoimme matkaa. Tai ei lapset niin Amerikan-aamiaisesta välittäneet. Vauvaa varten ostettu hedelmäsalaatti maistui parhaiten kaikille.
20130605-191043.jpg

Se joka tapauksessa tuli selväksi että jos jotain etsii, kannattaa kysyä ensimmäiseltä vastaantulijalta.

Nukuin autossa aika hyvät päiväunet, mitä nyt niska meni jumiin. Aloin katsella ympärilleni ja sillalta näkyi leikkikenttä. Tytötkin heräsivät juuri, joten otimme käännöksen oikealle herttaiseen pikkukaupunkiin Pocomoke Cityyn.

20130605-191549.jpg

Juoksentelu liukumäissä piristi lapsia.

Lounasta söimme mukavassa Riverside Caféssa. Nyt muistimme, että värityskuvat kuuluvat joka ravintolan vakioviihdykkeisiin. Puolikkaat annokset riittivät koko porukalle.

20130605-191612.jpg

Lähdimme ajamaan eteenpäin. S vain jatkoi itkuaan. Vauvan ruokkiminen unohtui! Eihän se pelkällä maidolla ja parilla naksulla pärjää. Yhdestä kyläpahasesta löytyi yllättäen (muuten tarjolla vain mcdonaldseja) ihastuttava kirjakauppa-kahvila, josta saimme kuumaa vettä puuroa varten.

Virginia on kaunista seutua, tienvartta reunustavat mm. puutarhamyymälät. Chesapeake Bayn yli 30 km pitkä silta-tunnelikompleksi oli hieno. Ensin silta, sitten sukelletaan syvälle tunneliin, toinen silta, tunneli ja vielä siltaa. Mielenkiintoisia faktoja löytyy silta-tunnelin kotisivuilla, kuten että yhtään verorahoja ei moiseen ole käytetty.

20130605-191516.jpg

Silta-tunnelin jälkeen oltiinkin jo Virginia Beachilla. Päivän matka kesti 11 h, mutta ei se oikeastaan niin pitkältä tuntunut, kun pidimme sopivasti pausseja ja matkaan lähdettiin niin aikaisin.

2 kommenttia artikkelissa “Matkan varrella

  1. Paluuviite: Amerikan-ruokalista | Tuulista

  2. Paluuviite: Edit matkakertomus | Tuulista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s