Täplävanukasta!

– Vanilja, suklaa, suklaa, vanilja! Äiti mä haluun sitä Paula-täplävanukasta!

Joku on saanut katsoa mainoksia lastenohjelmien välillä. Aiemmin vain Pikkukakkonen on ollut sallittu, mutta koululainen ei enää tyydy siihen eikä sitten pikkusiskokaan.

Juuri keskustelimme siitä, että ei kai mainoksista ole haittaa, kun lapset eivät erota toiminnantäyteisiä Hotwheels- tai Legomainoksia ohjelmista. Ainakaan he eivät ole mankuneet lelukauppaan.

Mutta sitä vanukasta, jossa on täplät, sitä piti saada.

Maizena-paketin ohjeen mukaan teimme vanilja- ja kaakaovanukasta ja huolellisesti asetelimme kaakaotäplät vaniljapohjalle.

20130411-153152.jpg

Vanukkaiden jäähtymistä ei millään maltettu odottaa. Ensimmäiset lasten kommentit olivat nam, hyvää! R:n koulukaverin lasi tyhjeni muutamassa sekunnissa: ”Mä voisin syödä näitä vaikka sata joka päivä!” Niin varmaan voisikin. Mutta meidän lasten annokset jäivät lopulta kokonaan syömättä. Oli liian makeaa. Ja äiti tyytyväinen. Törmäsimme seuraavana päivänä kaupassa Paula-vanukkaisiin ja saatoin muistuttaa että ethän sinä tykännyt sellaisesta. (Melko varmasti aito Paula on parempaa kuin minun tekemäni, mutta emme todellakaan aio kokeilla.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s