Cowgirl-tyyliä

20130409-112437.jpg

I pääsi sovittamaan pinkkejä buutseja. Sellaiset ja miljoona muuta pinkkiä ihanuutta on päätetty ostaa Amerikan-matkalta. Mallit ja outletit huimine tarjouksineen odottavat, joten joku päivä on pakko uhrata shoppailulle. Lähiaikoina täytyy istua selaamaan kokeneempien vinkkejä  ostosparatiiseihin. Alan myös pikku hiljaa koota ostoslistaa, jotta sitten muistan ostaa tarpeellisen, jos kohdalle sattuu. Farkkujen ja kenkien lisäksi tarvitsisimme kuitenkin lähinnä sään- ja kulutuksenkestäviä kamppeita lapsille, mutta niitä tuskin Pohjoismaiden ulkopuolelta löytyy.

Mitä maksaa? Niin vähän olen viime aikoina mitään ostanut, että hintatason arviointi on vaikeaa. Onneksi juuri tuli referenssimateriaaliksi käyttökelpoinen hullujen päivien katalogi. Siitä voimme sitten katsoa, kannattaako kengistä maksaa $10, $20 vai $50.

Edit: Tämä jäi vaivaamaan, tämä lifestyle-dilemma. Että lennetään jenkkeihin ostamaan ja ajelemaan autolla. Mahtavaa, kivoja fiiliksiä! Huono omatunto? Saako sen hyvitettyä kompostoimalla, syömällä luomua ja ajamalla bussilla  kaupunkiin? Pitäisikö vain pysyä kotona ja pelastaa maailmaa? Mainitsinhan toki, että ostamme harvoin ja tarpeeseen. Halut vain on helppo perustella tarpeiksi, kunhan ei jää liian kauaksi aikaa pohtimaan asiaa. Reissun idea on perheen yhteisten kokemusten kartuttaminen, mutta kuten sanottu, yhtä lailla pikku junamatka ja jäätelöt asemalla voisivat riittää kesän kohokohdaksi. Uskomme kuitenkin, että itsellemme ja lapsille jää matkasta hienoja, pysyviä muistoja. Mahdollisesti he muistelevat tulevaisuudessa, että joskus muinoin oli tavallisenkin perheen mahdollista ja ihan yleistä lentää lomamatkalle pallon toiselle puolelle.

Yksi kommentti artikkelissa “Cowgirl-tyyliä

  1. Paluuviite: Edit matkakertomus | Tuulista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s