Pin-up decoupage

Taidon ja käsityön viikko kutsuu askartelemaan!

Vuoden 2005 pin-up-tyttökalenterin kuvat oli jemmattu jotain tulevaa käyttöä varten. Olin ostanut kalenterin miehelle ilmeisesti avuksi kestämään raskaana olevan vaimon oikkuja ja lievittämään tulevaa isyysahdistusta.

20130407-165943.jpg

Tarvikkeet: päällystettävä rasia tai muu esine, kuvia (ohut painopaperi toimii paljon paremmin kuin ohuenohut lautasliina), sakset, liimaa (ohennettuna vedellä fifty/sixty – ei siis tarvita erityistä lakkaa ainakaan tällaiseen pikkuhommaan) sekä sivellin. Sormillakin liiman levittäminen onnistuu.

20130407-170018.jpg

Viskipullolaatikossa säilytetään nyt piparkakkumuotteja. The Balvenie -etiketit saivat jäädä näkyviin. Kaapista löytyy lisää päällystettävää…

20130407-170100.jpg

Olin ensin ajatellut koristella laatikon leivonta-aiheisilla tarroilla, mutta nyt sitä sulostuttavat kotiäiti-aiheiset pin-up-tytöt.

Vielä yli 300 kuvaa on jäljellä, ja niillä voisi uudistaa jotain vähän isompaakin. Seuraavaksi vuorossa on taulu autotallin seinälle. Se onnistuu liimamalla kuvia taulupohjalle, kuten Kädenvääntäjä on tehnyt. Kuvat erilaisista decoupage-koristelluista huonekaluista ovat aika hmmm… ärtsyjä, joten ehkä vielä harkitsen lipastojen päällystämistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s