Viikon ruokalista

Maanantaina lounaaksi pikainen kikhernekeitto: purkki kikherneitä, porkkana, sipuli, sitruunamehua, suolaa. Näitä keitin puolisen tuntia ja surautin jotenkuten sosekeitoksi. Varmuuden vuoksi lisäsin vielä kermaa sekä persiljaa. Illalla – ja tiistaina – lapset saivat nakkikastiketta ja bataatti-perunamuusia.

Keskiviikkona oli tyttöjen kalapäivä. I:n kanssa söimme paistettua kuhaa ja bataatti-perunamuusia. S sai omat kalamaistiaisensa keitettynä.

Torstaina pinaattikeittoa.

Perjantaina vihannes-kinkku-kermakastike pastan kanssa.

Viikonloppuna mummulan ruuissa. Tämä s-marketin paahtopaistiohje oli ihan hyvä, kunhan punaviinikastikkeeseen laitettiin tuplasti kermaa. ”Kerman kera siitä saa kaksinverroin parempaa!”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s