Tähteistä tuunattua

Broilerkastikkeen lopusta pitäisi loihtia lounasta kahdelle. Leivonpa piirakan! No ei ole voita, mutta onnistuu öljylläkin: 1 dl vettä ja 1 dl öljyä, 1 tl levinjauhetta ja suolaa. Täysjyvä- ja venäjauhoja niin paljon että vaivautuu taikinaksi, ehkä noin 5 dl. Lisäksi makua tuomaan noin 0,5 dl yön yli kuivahtanutta parmesan- ja pecorinoraastetta (kelmu unohtui). Pohja uuniin joksikin aikaa esipaistumaan.

Täytteeseen broilerkastikkeen loput (broileria, kesäkurpitsaa, aurinkokuivattua tomaattia, sipulia, omenaa, omenamenua ja aurinkokuivatulla tomaatilla maustettua tuorejuustoa), 1 muna ja vielä loraus kermaa. Päälle juustoraastetta (pecorinoa ja kermajuustoa). Paistellaan uunissa 225 asteessa 25 min.

20130311-222402.jpg

En sanoisi, että piirakka maistui ihan vartavasten tehdylle, mutta kyllä se syömäkelpoista oli. Tuorejuuston maku vähän puski päälle. Joka tapauksessa onnistuneista tuunauksista ja hyvistä yrityksistäkin tulee kummasti hyvä mieli. Jopa siitä oudosta kokeilusta, jossa paistoin ylijäänyttä, kokkareista kuskusia salaattiin. Silläkin kertaa juusto pelasti tilanteen…

Yksi kommentti artikkelissa “Tähteistä tuunattua

  1. Paluuviite: Viikon ruokalista | Tuulista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s