Viikon ruokalista

Lomaviikon maanantaina söimme lampaanlihapullia bää-bää, uunissa paistettuja perunoita ja tsatsikia. Maistui kaikille mainiosti.

Tiistaista torstaihin syötiin jauheliha-juustokeittoa, joku päivä käytiin myös hampurilaisilla Hesburgerissa.

Perjantaina ja lauantaina lämmitti minestronekeitto. Sitä tuli tehtyä noin 20 annosta, josta riitti pakkaseenkin… Ostin vahingossa porsaan kylkisiivuja, jotka eivät kyllä menneet pekonista, mutta upposivat minestroneen ihan hyvin. Niitä paistettiin ruskeiksi ja lisättiin palvikinkkua ja suikaloituja keittojuureksia ja pari extraporkkanaa. Liemeksi paljon tomaattimurskaa (osa yrttimaustettua) ja -sosetta sekä sen verran vettä kuin kattilaan mahtuu. Lopuksi sekaan vielä pikkumakaroneja. Kun ne olivat kypsiä, meillä olikin padassa minestronemuhennos. Pakastin osan saman tien ja jatkoin loppua keitoksi. Tarvitaan isompi kattila!

20130305-111116.jpg

Oletin että tämä soppa kelpaisi lapsille mukisematta, mutta ehkä tomaattiliemi oli liian väkevää. Sydänmakaronien ansiosta I kuitenkin suostui lusikoimaan ”melkein aika pahan”.

Lauantai-iltana paistettiin hampurilaisia. (Kivan näköisiä, mutta emme nälissämme ehtineet kuvata.)

Sunnuntaina söimme broileripataa ja kuskusia. Kuskus oli tällä kertaa ihan vain suolalla ja öljyllä maustettu, kun broilerpadassa oli runsaasti lientä kermasta, smetanasta ja tomaatista. Nämä kuskusvinkit kuitenkin talteen.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s