Bébé Pariisissa

6933439015_3d480d2b5c_n

Otetaanpa selvää, kuinka kätevästi vauvaa kulkee Pariisin metrolla.

S pääsee mukaan Pariisiin. Isommat pääsevät mummulaan. Ajattelin että pitää ennen lähtöä opiskella Pamela Druckermannin Kuinka kasvattaa bébé, jotta osaamme sitten käyttäytyä. Kirjaa ei vielä ole saatavissa kirjastostamme, enkä nyt halua sitä ostaakaan. Onneksi löysin blogeista mm. Inan lukukokemuksia kirjasta.

Sen sijaan kirjastosta löytyy Lapsiperheen matkakäsikirja, josta on varmasti hyötyä paitsi pientä Pariisin-matkaamme suunnitellessa, etenkin 10x suureellisempaan kesämatkaan valmistautuessa.

S:llä on omat kermat mukana, joten toivon että pariisilaisilla on salliva suhtautuminen imettämiseen kahviloissa, ravintoloissa ja museoissa. Luotan siihen että viisikuisemme on hyvä matkakumppani, kunhan vaunu liikkuu, tarjoilu pelaa ja pääsee syliin. S on erinomaisen hymyileväinen ja seurallinen vauva, lisäksi virkeimmillään pariisilaisten illallisaikaan.

Entä tyyli? Pariisittaret kipsuttavat korkeissa koroissaan, mutta minun pitää ottaa realiteetit huomioon, pitkät kävelymatkat ja todennäköinen vesi- tai räntäsade. Siispä goretexit jalkaan. Välttämättömiä tilanteita varten pitää mukaan pakata myös citymaasturit, mutta niitä kevyempään tuskin tarvitsee vaihtaa.

Lapsen katumuoti on käytännöllistä reimaa, mutta pitäisikö sisätiloissa edustaa tyylikkäämmissä vetimissä kuin villahousuissa ja moneen kertaan kierrätetyissä äitiyspakkauksen bodyissa? No shoppailemaanhan sinne mennään!

20130125-010821.jpg

Ihan valmiina lähtöön!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s