Nainen ratissa

Piti viedä poika kaverille leikkimään. Jossain kapean, mutkaisen päättyvän tien varrella talo on. Tossa, toi, mentiin jo ohi. No peruutetaan. Siellä tulee auto takana! Siis eteenpäin, väistän tuolle pihatielle. Mihinkähän se haluaa, juuri tännekö? Ei se vilkuta. No peruutan takaisin tielle. Töks, lumipenkkaan. Olenkohan tässä nyt tasan kahden penkan välissä, enkä saa autoa mihinkään? Nyt tulee mies vihaisena autostaan. Peruutit sitten päin postilaatikoita! Pitihän se arvata että on nainen ratissa. Anteeksi kauheasti, mä luulin että… Mikset vain peruuttanut sinne mihin olit menossa, jäin odottamaan. Aja nyt tonne pihaan, pääset siellä ympäri. Pieni jälki tässä postilaatikossa on, mutta onneksi se on naapurin. Tuollainen liian iso auto. Sitä minä vaan ihan oikeasti ihmettelen, että mikä siinä naisissa ja peruuttamisessa on niin vaikeaa.

Mies näyttää leppyvän vähän, esittää vihaisempaa kuin onkaan. Vaimo on vähin äänin mennyt taloon sisälle, eikä osallistu välikohtaukseen. Onkohan hänkin joskus peruuttanut päin postilaatikkoa? Mies on tyytyväinen kun sai taas todistaa oikeaksi sen minkä on aina tiennyt.

Kelaan tapahtumien kulkua. Mitä oikein ajattelin? Miksi menin paniikkiin? Pimeää, huono näkyvyys, outo paikka, kuviteltu kiire. En halunnut olla tientukkona tila-autoineni ja sähläsin entistä pahemmin.

Illalla poika kertoo äidin törppöilystä isälleen, joka havaitsee repsottavan takapuskurin. Se onneksi korjaantuu pienellä tuuppaisulla. Et sitten katsonut miten autolle kävi? Mihin se osui?  Maksoitko postilaatikon? En minä tiedä, keskelle. En maksanut, se oli naapurin, ei siihen jäänyt jälkeä.

Vieläkin ahdistaa, paha mieli. Toivon että mies silittäisi mun päätä ja sanoisi että ei hätää, ei hätää. Silittäähän se ja sanoo.

Yksi kommentti artikkelissa “Nainen ratissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s